Team Keep on Running legt véél kilometers af

Ons team 130 Keep on Running was van plan om – net als in 2018 – de Roparun te doen. De run op het leven. E...

Read More

In 2020 gaan we weer aan de Roparun meedoen! Een avontuur voor het leven.

In 2018 hebben we als Smit & Partners met ons team 130 Keep on Running deze sportieve prestatie (van Parijs naar Rotterdam rennen) neergezet. Maar nóg belangrijker, we hebben veel geld gegenereerd voor het goed doel.
We gaan ons in 2020 dus nog een keer inzetten voor de Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Roparun wordt door het bestuur Palliatieve Zorg toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten voor mensen met kanker. De missie van Roparun:
“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”
Thijs Smit:
“Roparun 2018 was voor ons een prachtig avontuur, met een nog prachtigere opbrengst. Op onze cheque voor Stichting Roparun staat het enorme bedrag van € 36.128,08! Met dank aan de hoofdsponsors CiRoPack, diverse Hema filialen en accountantskantoor Smit & Partners, maar ook de vele andere sponsors, alle in-natura sponsoring waardoor wij zelf geen eten, drinken en vervoer hoefden te betalen en natuurlijk onze vrienden en familie.”
Scroll door naar onder om meer te lezen over onze eerste ervaring met de Roparun.

Sponsor worden?

We zijn nu volop bezig met de voorbereidingen voor 2020 en we hopen dat onze Stichting Keep on Running weer een mooi bedrag aan het goede doel kan schenken. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden, zoals shirtsponsoring waarbij het logo van uw bedrijf op onze sportshirts komt te staan. Ook organiseren we begin 2020 diverse activiteiten om geld in te zamelen.

Meer weten over sponsoring? Neem dan contact op met Saskia of Thijs Smit.

 


Met 3 teams over de finish van Dam tot Damloop

Zondag waren wij er in het zonnige Zaandam bij. Onze drie teams gingen over de finish van de Dam tot Damloop.
Het was gezellig druk van Amsterdam tot Zaandam, met hardlopers en toeschouwers. Smit & Partners was met drie teams – en dus dertig enthousiaste hardlopers – aanwezig bij start én finish van de Dam tot Damloop. “Het was vanwege de warmte een zwaardere run”, vertelt Thijs Smit. Hij spreekt uit ervaring, want hij rende de 10 Engelse Mijl zelf voor de 10de keer bij de Damloop. Smit & Partners deed als business team wel al voor de elfde keer mee, zo was ook op het unieke Damloop-shirt van het bedrijf uit Heiloo te zien.

“Na de eerste keer met medewerkers en zakelijke relaties de tien Engelse Mijl te hebben afgelegd, was het voor mij duidelijk dat het niet alleen gezond is om met sportvrienden hard te lopen, maar juist ook dat sporten verbroederd. Dat vinden wij belangrijk”, legt accountant Thijs uit. Er wordt van tevoren ook altijd flink met elkaar getraind door de prachtige natuur van het Noordhollands Duinreservaat.

Omdat cijfers voor het accountantskantoor natuurlijk een centrale rol spelen, heeft Smit & Partners een paar weetjes over hun Dam tot Damloop: de afgelopen 11 jaar hebben de business teams 224 finishes behaald (er werd niet altijd met drie teams gelopen) en in totaal is dat 3.604 kilometer in de benen. Sportief kan het kantoor zich zeker noemen, want in 2017 werd er hardgelopen voor het goede doel RoPaRun en dus van Parijs naar Rotterdam gerend. Ook een bijzonder en sportief event, waar Smit & Partners zich zeker nog een keer voor in wil gaan zetten!


Opgeven is geen optie! Op naar Alpe d’HuZes

Collega Ingmar Koot gaat op 6 juni 2019 op de fiets zes keer de Franse Alpe d’Huez op. Dit alles onder het motto ‘opgeven is geen optie’.
Het unieke, sportieve evenement Alpe d’HuZes, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Samen met nog zo’n 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend gaat Ingmar met zijn team Reym Fit de uitdaging aan om de 21 bochten naar de top te beklimmen.

Streefbedrag

Ingmar: “Ons team Reym Fit, met 10 deelnemers, heeft het streefbedrag wel al binnen, maar we willen altijd meer ophalen voor het goede doel. Mijn individuele streefbedrag heb ik ook al, dankzij de vele vrienden en familie, en zakelijke sponsors. Smit & Partners Accountants en Fiscalisten steunt ons enorm, net als de Aalsmeerse Plantenhal, CiRopack, Andrevo, Peter Konijn BV, Hofmans Letselschade en Bouwmeesters. Daar ben ik heel blij mee! Tegelijk zou het zo mooi zijn om de € 5500 te halen.” Steunen? Kijk op: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/IngmarKoot1080SmitenPartners

Sponsoren

Vier van sportievelingen die nu in team Reym Fit de Alpe d’HuZes doen, waren in 2018 ook van de partij bij de Roparun. Ingmar: “Wij hebben met Smit & Partners meegedaan met de Roparun, een estafetterun van Rotterdam naar Parijs. Dit geweldige evenement leverde naast een heel mooi avontuur ook een heel mooi bedrag op om: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Dat was een avontuur voor het leven, waarbij we veel geld hebben gedoneerd. Nu zet ik mij op 6 juni in voor de Alpe d’HuZes!”

 


Wat een jaar was 2018…

Hieronder kunt u meer lezen over ons ‘avontuur voor het leven’.

Dit is onze voorlopige (ja, want we gaan wellicht nog een keer de Roparun volbrengen) laatste up-date uit 2018.

Vol trots laat Thijs na afloop van de Roparun weten:

“Het was een prachtig avontuur, met een nog prachtigere opbrengst. Op onze cheque voor Stichting Roparun staat het enorme bedrag van 36.128,08! Met dank aan de hoofdsponsors CiRoPack, diverse Hema filialen en accountantskantoor Smit & Partners, maar ook de vele andere sponsors, alle in-natura sponsoring waardoor wij zelf geen eten, drinken en vervoer hoefden te betalen en natuurlijk onze vrienden en familie.”

Team Keep on Running kwam zonder blessure, uiteraard wel vermoeid, maar toch zingend en dansend over de finish in Rotterdam. Een avontuur voor het leven!

Zo is het begonnen:

Hardlopen van Parijs naar Rotterdam. Dat doe je niet zomaar. Toch gaat het Smit&Partners Keep on Running team dat in 2018 wel doen. Wij zetten ons dan in voor de Roparun: dé estafetteloop van meer dan 500 kilometer voor het goede doel. Deze sportieve prestatie wordt in teamverband geleverd, om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Waarom zetten wij ons in voor de Roparun?

Wij willen liefdadigheid, sportiviteit en zakelijkheid bundelen. Dat ons accountantskantoor in Heiloo sportief is, hebben wij meerdere keren laten zien. Zo starten (en finishen) er jaarlijks diverse hardloopteams van Smit & Partners de Dam tot Damloop en volbracht Thijs Smit de marathon van Parijs (2016) en Valencia (2017), en Ingmar Koot de marathon van Amsterdam (2016). Ons motto: “Sporten is gezond en verbroedert”. In mei 2018 gaat team Smit&Partners Keep on Running de Roparun doen, om geld op te halen voor het goede doel. Tevens is 2018 voor ons een belangrijk en symbolisch jaar.

Smit & Partners 35 jaar

In 2018 bestaat ons accountantskantoor 35 jaar. Het jubileum koppelen wij aan het sportieve, feestelijke evenement Roparun met als hoofddoel om geld in te zamelen voor het goede doel. Wij hopen op gulle giften en sponsoring door zakelijke relaties, familie en vrienden. Lees bij ‘Dit gaan wij doen!’ hoe u kunt helpen.Wat is de Roparun precies?

Roparun is een estafetteloop van ruim 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam, of van Hamburg naar Rotterdam. Ons team vertrekt op 19 mei 2018 vanuit Parijs. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Roparun wordt door het bestuur Palliatieve Zorg toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

De giften (in 2017 ruim 5 miljoen) worden door Stichting Roparun over diverse fondsen verdeeld. Centraal bij deze goede doelen is: “het leven van een kankerpatiënt verbeteren”. Je kunt hierbij denken aan o.a. de inrichting van een inloophuis waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. Pruiken voor mensen die hun haar zijn verloren door de behandelingen. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven.

Dit gaan wij doen!

Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel door onze deelname aan Roparun. De organisatie is in volle gang en ons team met 8 lopers, 8 fietsers, een kok, 4 chauffeurs en 2 fysiotherapeuten staat te springen om zich van Parijs naar Rotterdam te bewegen van 19 t/m 21 mei 2018. Voor ons team zoeken wij sponsoring in natura. Denk aan eten, drinken en benzine, maar ook zullen we sportkleding nodig hebben.

Team Keep on Running gaat diverse activiteiten organiseren. Er komt een spinning marathon in Uitgeest en kids run in Castricum. Ook zijn wij bezig met interessante (culinaire) workshops en diensten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel!

Meer informatie over Roparun kunt u op de website www.Roparun.nl vinden.

Keep on Running kan niet zonder sponsors. Wij willen ze allemaal bedanken! Wil tu zien wie ons steeds een stapje verder helpen? Klik dan hier.

Agenda – alle evenementen zijn afgerond:

31/03 t/m 30/04 Inzameling statiegeldbonnen bij AH Castricum. Opbrengst: €397,85.

20-04 Feest- en Sponsoravond bij de Castricumse Rugby Club. Opbrengst donatieboxen en feestavond €3.640,50.

24/02 t/m 01/05 Donatieboxen bij bedrijven in Castricum, Heiloo, Limmen, Akersloot, Uitgeest en Alkmaar.

31-03 Paasrun Oosterbaan Sportschoenen (Alkmaar). Opbrengst: €160,95.

29-03 Kids MiniRopa SponsorRun bij Helmgras in Castricum. De basisschool heeft maar liefst €6.653,68 opgehaald.

30-03 Eten voor het goede doel. Diner bij Brasserie in ’t Groen op de golfclub in Heiloo. Vanaf 18:00 uur. € 27,50 waarbij € 10 per couvert naar RopaRun gaat. Er is €710 opgehaald.

27-1 Spinningmarathon
We hebben met de spinningmarathon bij Sportplan Uitgeest € 1000,- opgehaald.

Helpt u mee?

Team Smit&Partners Keep on Running is enthousiast en wij hopen dat u ons enthousiasme voor het event mét goed doel kunt waarderen. Het geld gaat naar het verbeteren en uitbreiden van palliatieve zorg aan kankerpatiënten en/of hun naasten. Kanker heb je immers niet alleen. Iedere hardloper uit ons team verkoopt loten a € 2,50 per stuk. De loterij verloopt via Stichting Roparun. Giften gaan rechtstreeks naar Stichting Roparun.

U kunt een gift doen aan ons team. Smit&Partners Keep on Running is team 130. Vergeet u dat niet in te vullen?

Doneer hier

Sponsoring

Voor particuliere en zakelijke sponsors hebben wij de Stichting Smit&Partners Keep on Running opgericht. Al onze lopers zullen zelf de kosten dragen om aan het event deel te kunnen nemen. Zoals u zult begrijpen is er ook geld nodig om bijvoorbeeld ons team te verplaatsen naar Parijs en terug naar Nederland, van eten en drinken te voorzien etc, etc. Hiervoor zoeken wij vooral sponsoring in natura. Voor financiële sponsoring hebben wij enkele aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld.

Sponsort u mee?!

Om als team goed zichtbaar te zijn tijdens de Roparun zullen wij sportkleding laten bedrukken. U kunt uw logo hierop laten drukken. Zo wordt uw bedrijf ook zichtbaar! En blijft uw logo zichtbaar, want de gesponsorde sportkleding zal nog geruime tijd na het event door onze lopers gedragen blijven worden. U kunt voor sponsoring contact opnemen met Thijs en Saskia Smit via thijs@smitenpartners.nl en 06 – 22 12 06 66.

Meer informatie over Roparun kunt u op de website www.Roparun.nl vinden.