Een frisse blik op 2021

2020 Is een bewogen jaar geweest, waarin iedereen zich aan de omstandigheden moest aanpassen. Wij kijken samen met u vol goede moed en positief uit naar een nieuw jaar. Laten we met een frisse blik naar de toekomst kijken.

Wij wensen u fijne feestdagen en een goed en gezond 2021.

U zoekt…

Een ervaren en gedreven accountantskantoor waar ze u in ‘gewoon’ Nederlands op een persoonlijke manier informeren over alles rondom uw boekhouding en aangiftes.

Gevonden: Smit & Partners BV!

Wij zijn er voor u als u denkt aan jaarrekeningen samenstellen, de administratie verwerken, boekhoudingen controleren, belastingaangiften opstellen en salarissen verwerken.

Maar accountantskantoor Smit & Partners BV gaat verder…

Persoonlijk contact

Voor de accountantsfiscalisten en adviseurs van Smit & Partners B.V. gaat het om vooruitkijken, meedenken en efficiency. Wij analyseren, geven u een passend, persoonlijk advies en halen het allerbeste bedrijfseconomische en fiscale resultaat! Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk, daarom werken wij met een vaste accountant en relatie beheer, zo is er altijd iemand bereikbaar om uw vragen door te nemen.

Vragen

U kunt bij ons terecht met al uw vragen op gebied van accountancy en belastingen. Wij denken in antwoorden en oplossingen!

Dit zeggen onze klanten…

Smit & Partners heeft zich vanaf het begin dat ik overstapte ingezet voor financiële stabiliteit op zowel zakelijk als privé vlak. De persoonlijke aandacht die ook aan kleine ondernemers wordt gegeven vind ik belangrijk voor een vruchtbare relatie met mijn accountant.

Iwan BronkhorstEigenaar IwanBronkhorst.nl

Thijs Smit en zijn team, daar zijn wij zeer blij mee! Wij kwamen op een kantelpunt waar we stappen moesten maken om door te groeien. Door de professionele en persoonlijke begeleiding hebben wij dit met elkaar waargemaakt en hebben we die grootse stappen kunnen maken. Om de twee weken komt Mathieu bij ons aan tafel in het restaurant en wordt de boekhouding bijgewerkt. Vragen worden direct beantwoord en opgelost, we nemen de cijfers door en resultaten worden besproken. Top.

Sonja RosEigenaar Restaurant Zilte Zoen Schoorl en restaurant The Tree