Vacature Secretarieel administratief medewerker/ster

Secretarieel administratief medewerker/ster

Kom jij ons team versterken?

Smit & Partners is een accountantskantoor met een jonge spirit en vlot team. Ons bedrijf in Heiloo blijft groeien, vandaar dat wij op zoek zijn naar een gedreven secretarieel medewerker/ster.

Wat ga je doen? Wij zijn een ervaren en gedreven accountantskantoor waar we onze klanten in ‘gewoon’ Nederlands op een persoonlijke manier informeren en adviseren over alles rondom de ondernemer en de onderneming. Die persoonlijke manier van werken is belangrijk binnen Smit & Partners. Onze secretarieel medewerker/ster begrijpt dat service belangrijk is en kan onze klanten zowel telefonisch als op kantoor vriendelijk te woord staan. Alle inkomende correspondentie ga je documenteren, verwerken en vice versa klaarmaken voor verzending. Nauwkeurigheid is voor jou een logisch begrip.

De secretariële werkzaamheden worden aangevuld met het assisteren van het management, verwerken van boekhouding en werkzaamheden voor de salarisadministratie. Heb je hier (nog) geen ervaring in, maar wel ambitie om naast werken te leren, laat het ons weten en samen kunnen wij kijken of jij bij ons kantoor goed zit om je eigen carrière te gaan regisseren.

Wat vragen wij van je?

Is jouw interesse voor deze vacature gewekt?

Spreekt het jou aan om binnen ons team van circa tien personen aan de slag te gaan op ons secretariaat, stuur dan een gemotiveerde mail (of brief) met CV naar naar info@smitenpartners.nl. We gaan graag in gesprek met jou! Smit & Partners, De Hoefsmid 17, 1851 PZ Heiloo, Tel. 072-5331700