Accountants

Cijferwerk

Vooruitkijken en meedenken

Steekt u als ondernemer uw tijd liever in andere zaken dan boekhouden, het samenstellen van de jaarrekeningen of aangiftes opstellen? Voor de accountants van Smit & Partners zijn dit – én nog veel meer – dagelijkse werkzaamheden. Wij zien in iedere boekhouding en financiële administratie wel een uitdaging, vandaar dat wij de werkzaamheden rondom uw cijferwerk graag van u overnemen. Zo kunnen wij - samen met u - vooruitkijken, meedenken en efficiënt werken.

"Ons accountantskantoor geeft een allround advies. Voor nu en de toekomst."

Uw klankbord

Wat kunnen onze accountants voor u betekenen?

Onze accountants zijn de financiële coach voor ondernemers en geven advies op maat. Smit & Partners accountants hebben dus een adviserende rol op diverse gebieden. Wij geven inzicht in uw resultaat, dé basis voor ondernemen. De accountants houden zich bezig met de financiële administratie en stellen uiteraard uw jaarrekening en tussentijdse cijfers op. De tussentijdse cijferverwerking en het analyseren van de cijfers is belangrijk om u een persoonlijk advies te kunnen geven en uw onderneming de juiste stappen in de toekomst te laten maken. Uw klankbord.

Wij zijn uw vertrouwenspersoon

Accountancy is het inrichten, bijhouden en controleren van de boekhouding van ondernemingen (en kan via ons online boekhoudprogramma en salarisadministratie online). De Smit & Partners accountants gaan verder, door met u mee én vooruit te denken. Wij denken in antwoorden en oplossingen. Onze brede kennis en ervaring als accountant, gecombineerd met de wettelijke verplichtingen, maakt ons tot dé vertrouwenspersoon in het midden- en kleinbedrijf. Het voeren van de beroepstitel van accountant is wettelijk beschermd in Nederland en onze deskundige accountants volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Advies op maat

De werkzaamheden van een accountant zijn divers, maar bestaan voor een groot deel uit controleren, samenstellen en adviseren. Daarnaast is samenwerken belangrijk. Een advies op maat ontstaat door de persoonlijke band met de klant. Zo kunnen wij het verwerken van de administratie samen met de klant doen, via ons online boekhoudprogramma. Ons accountantskantoor geeft een allround advies. Voor nu en de toekomst.

Wilt u meer weten?

De Smit & Partners accountant kan u o.a. met de volgende werkzaamheden van dienst zijn:

Wij denken in antwoorden en oplossingen!

U kunt bij ons terecht met al uw vragen op gebied van accountancy en belastingen.