Fiscalisten

Meestertitel

Specialist in belastingzaken

Het beste belastingadvies, dat krijgt u van onze fiscalisten. Dat klinkt logisch en dat is het ook voor de fiscalisten van Smit & Partners. Met onze ‘Meestertitel’ in huis kunnen wij zowel de ondernemer als de particulier optimaal fiscaal adviseren. In de volksmond wordt een fiscalist ook vaak belastingadviseur genoemd. Wat ons betreft prima, als het maar duidelijk is dat het een specialist in belastingzaken is. Wij geven advies over uw belastingzaken!

"Bij Smit & Partners kunt u profiteren van de combinatie van een accountant én een fiscalist in één persoon, waardoor wij tot snelle inzichten komen."

Advies op maat

Wat kunnen onze fiscalisten voor u betekenen?

Een fiscalist is gespecialiseerd in de belastingwetgeving en kan belastingbesparende tips toepassen. Onze fiscalisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingen door de continue (bij)scholing. Zij blijven up-to-date over de laatste fiscale wetten en regels. Zo kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat wij, binnen de kaders van de wet, zo optimaal mogelijk voor u fiscaal besparen. Onze belastingspecialist controleert niet alleen de belastingaangifte, maar denkt vooral ook met u mee. Kunnen er aanpassingen worden gedaan in het fiscaal beleid van uw onderneming, dan kan dat voor u belasting besparen en dus geld schelen.

Voor ondernemingen en particulieren

Onze fiscalisten geven financiële en belastingadviezen. Wij stellen, zowel zakelijk als privé uw aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. Het verzorgen van uw omzetbelasting en loonbelasting behoort ook tot de taak van de fiscalist. Net als erfbelasting, schenkbelasting etc. Wij regelen het allemaal voor u!

Bij Smit & Partners kunt u profiteren van de combinatie van een accountant én een fiscalist in één persoon waardoor wij tot snelle inzichten kunnen komen. Onze fiscalisten kunnen u adviseren, met u meedenken en samen met u vooruitkijken. Wel zo efficiënt!

Wilt u meer weten?

De Smit & Partners fiscalist biedt u een kwalitatief totaalpakket:

Naast het dragen van de Meestertitel zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Wij denken in antwoorden en oplossingen!

U kunt bij ons terecht met al uw vragen op gebied van accountancy en belastingen.