Specialist in belastingzaken

Het beste belastingadvies, dat krijgt u van onze fiscalisten. Dat klinkt logisch en dat is het ook voor de fiscalisten van Smit & Partners. Met onze ‘Meestertitel’ in huis kunnen wij zowel de ondernemer als de particulier optimaal fiscaal adviseren. In de volksmond wordt een fiscalist ook vaak belastingadviseur genoemd. Wat ons betreft prima, als het maar duidelijk is dat het een specialist in belastingzaken is. Wij geven advies over uw belastingzaken!

Wat kunnen onze fiscalisten voor u betekenen?

Een fiscalist is gespecialiseerd in de belastingwetgeving en kan belastingbesparende tips toepassen. Onze fiscalisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingen door de continue (bij)scholing. Zij blijven up-to-date over de laatste fiscale wetten en regels. Zo kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat wij, binnen de kaders van de wet, zo optimaal mogelijk voor u fiscaal besparen. Onze belastingspecialist controleert niet alleen de belastingaangifte, maar denkt vooral ook met u mee. Kunnen er aanpassingen worden gedaan in het fiscaal beleid van uw onderneming, dan kan dat voor u belasting besparen en dus geld schelen.

Voor ondernemingen en particulieren

Onze fiscalisten gevent financiële en belastingadviezen. Wij stellen, zowel zakelijk als privé, uw aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op, wij verzorgen uw omzetbelasting en loonbelasting. Maar u kunt ook denken aan erfbelasting, schenkbelasting etc. Bij Smit & Partners kunt u profiteren van de combinatie van een accountant én een fiscalist in één persoon waardoor wij tot snelle inzichten kunnen komen. Onze fiscalisten kunnen u adviseren, met u meedenken en samen met u vooruitkijken. Wel zo efficiënt!

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Wij denken in antwoorden en oplossingen!

De Smit & Partners fiscalist biedt u een kwalitatief totaalpakket:

  • Adviseren over fiscale zaken.
  • Advisering over optimalisatie van belastingdruk.
  • Aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting.
  • Aangifte omzetbelasting en ICP,
  • Aangifte vennootschapsbelasting.
  • Aangifte loonheffingen.
  • Aangifte dividendbelasting.
  • Advisering erf- en schenkbelasting.

Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en Smit & Partners draagt de Meestertitel.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Smit & Partners kunt u ons bellen op 072-5331700, mailen naar info@smitenpartners.nl of het contactformulier invullen.