Over ons

Samen met u!

Wij denken in antwoorden
en oplossingen

De visie van het accountantskantoor kent drie krachtige pijlers: vooruitkijken, meedenken en efficiency. Wat bedoelen wij hiermee? Wij denken in antwoorden en oplossingen. Samen met u!

Wij geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat wij ook letterlijk dicht bij u zitten. Dat is handig als u een vraag heeft of als u eens wat langer met ons wilt sparren over de toekomst van uw bedrijf. Een afspraak bij ons op kantoor in Heiloo is zo gemaakt. Maar ondernemend als wij zijn, komen wij net zo graag naar u toe.

40 +

Jaar
Ervaring

40+

Jaar ervaring

40 +

Jaar
Ervaring

25+

Jaar in Heiloo

Smit & Partners

Wij gaan verder

De standaardwerkzaamheden die met accountancy worden geassocieerd zijn: de administratie verwerken, boekhoudingen controleren, jaarrekeningen samenstellen, fiscale aangiften opstellen en salarissen verwerken. Dat doen wij, maar de accountants, fiscalisten en adviseurs van Smit & Partners B.V. uit Heiloo gaan verder.

Ons werkproces

Hoe wij te werk gaan

01

Vooruitkijken

Wij kijken niet alleen naar de historie, in de zin van jaarrekeningen, maar wij kijken samen met u juist vooruit. Er worden prognoses en begrotingen gemaakt voor het volgend jaar en trends worden gespot.
02

Meedenken

Ook kijken wij – in samenwerking met de klant – naar de liquiditeit. Op basis van dit cijfermateriaal kunnen wij een financieel, fiscaal en persoonlijk plan uitstippelen voor de toekomst.
03

Efficiency

Smit & Partners denkt met u mee! Wij zijn uw sparring partner en luisterend oor. Wij vertalen uw vragen naar duidelijke antwoorden en communiceren in uw spreektaal.
Wij zijn accountant, fiscalist en (belasting)adviseur en kunnen u zo doeltreffend mogelijk adviseren over uw cijfers en belastingzaken.

Meer weten van de diensten van Smit & Partners Accountants en Fiscalisten?