Online salaris­administratie

Krachtige software

Een efficiëntere salaris­administratie in minder tijd

Bij bedrijven met personeel is het iedere maand een terugkerend proces; het uitbetalen van de salarissen. Natuurlijk zijn de medewerkers belangrijk voor het bedrijf en daarom wilt u dat de salarisadministratie vlekkeloos en efficiënt verloopt. Een goede salarisadministratie is dus belangrijk om het juiste loon aan de werknemer uit te kunnen betalen. Eén van onze tools om de loonadministratie bij te houden is SalarisOnline van Smit & Partners. Salarisonline maakt gebruik van de krachtige software van NMBRS, welke zowel online via de portaal als via de speciale App te gebruiken is. Met deze software voor de salarisadministratie kunt u efficiënt het proces van het betalen van de werknemers en het inhouden van het juiste bedrag aan loonheffingen en premies stroomlijnen.

Prettig en veilig werken

Voordelen SalarisOnline App

Smit & Partners werkt graag met de SalarisOnline App vanwege de diverse voordelen en oplossingen. Het is een prettige en veilige manier van werken voor zowel de werkgever als de werknemer. Met de SalarisOnline App van Smit & Partners heeft de werknemer direct inzicht in o.a. loonstroken, verlofaanvragen, personeelsdossier en declaraties. De werkgever beheert verlofaanvragen en declaraties via een online portal, waarna u als medewerker een statusupdate ontvangt. Bekijk onze video’s voor een handige en snelle uitleg van de praktische app.

Met de SalarisOnline van Smit & Partners App heeft u als werknemer niet alleen in één overzicht alle loonstroken in een overzichtelijk digitaal dossier, u kunt ook simpel en snel declaraties indienen en verlofaanvragen doen. In de beveiligde omgeving van de SalarisOnline ziet u de eigen loonstroken. Wilt u een verlofaanvraag doen of declaratie indienen? Alles gaat handig via de App!

Als werkgever beheert u de verlofaanvragen en declaraties van de werknemers via een online portal van SalarisOnline van Smit & Partners en NMBRS. Na de beoordeling van de aanvraag van de werknemer ontvangt hij/zij een statusupdate. Kortom, een efficiëntere salarisadministratie in minder tijd.

Met deze SalarisOnline App van Smit & Partners kunnen werkgever en werknemers in hun eigen beveiligde omgeving direct inzicht krijgen in o.a. loonstroken, verlof, personeelsdossier en declaraties.