Persoonlijk advies in ‘gewoon Nederlands’

Duizelt het u bij de fiscale termen en al het cijferwerk? De adviseurs van Smit & Partners staan voor u klaar om u die duizeling weg te nemen en ‘in gewoon Nederlands’ meer uit te leggen over uw administratie, cijferwerk en alle belastingzaken. Wij leggen u persoonlijk – door een vaste en ervaren medewerker – alles uit over uw financiële en fiscale situatie, zowel voor uw onderneming als in de persoonlijke situatie.

Wat kunnen onze adviseurs voor u betekenen?

Wij adviseren u in heldere taal en komen met de, bij u passende, oplossing. Dat doen wij door goed naar u te luisteren, vragen te stellen en dan ons advies uit te brengen. Een allround advies, geheel op uw situatie gebaseerd. Dáár heeft u iets aan! Onze adviseurs kijken met een breed gezichtsveld naar de situatie. Wij denken in antwoorden en oplossingen. Vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over rechtsvormen, zoals besloten vennootschap, naamloze vennootschap, stichtingen en verenigingen.

Brede advisering

Door het samenvoegen van onze diensten van accountants, fiscalisten en adviseurs geven wij een financieel en fiscaal advies waarbij wij ook verbanden leggen tussen uw onderneming en privésituatie om zo tot een optimaal resultaat te komen. Een totaalpakket, afgestemd op uw onderneming en wensen.
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de belastingregels, omdat wij zijn aangesloten bij de koepelorganisatie Register Belastingadviseurs.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Wij denken in antwoorden en oplossingen!

Smit & Partners kan u op de volgende vlakken adviseren:

  • Adviseren over het kopen of verkopen van een bedrijf.
  • Adviseren over subsidies en herstructurering.
  • Adviseren over het verduurzamen van uw bedrijfsvoering.
  • Adviseren in privé aangelegenheden.
  • Adviseren in arbeidsrecht.
  • Adviseren financiële planning.
  • Adviseren estate planning.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Smit & Partners kunt u ons bellen op 072-5331700, mailen naar info@smitenpartners.nl of het contactformulier invullen.