Online boekhouden

Samen online

Wij werken voor iedereen op maat

Smit & Partners heeft enkele boekhoudsystemen geselecteerd die goed aansluiten bij iedere omvang van uw onderneming, branche en bij onze werkwijze. Wij hebben veel ervaring met het ontsluiten van diverse systemen op de boekhoudsoftware zoals kassa, weegschalen, voorraad en debiteurenbeheer systemen. Samen zorgen wij voor een optimale administratie. De accountants en fiscalisten van Smit & Partners zijn uw adviseur en kijken met u mee, zij bewaken uw begroting en prognose.

Eenvoudig en efficiënt

Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste software voor uw bedrijf. Wij houden natuurlijk in het oog dat u eenvoudig en efficiënt online kunt boekhouden. Goede boekhoudsoftware is er al vanaf € 15. Hiermee kunt u bijvoorbeeld digitaal factureren, scanboekhouden en bankafschriften inlezen. Zelf verkoopfacturen maken en verwerken en ‘de rest’ af laten handelen door uw accountant. Wij werken voor iedereen op maat. Kortom, inzicht in uw onderneming!
Online boekhouden werkt simpel en efficiënt! Het bespaart tijd én kosten.

Online boekhouden met Exact

Exact is al jaren één van de meest toonaangevende boekhoudsystemen van Nederland. Exact-online is echt een complete oplossing voor het bedrijf. Exact-online is bedrijfssoftware met online boekhouden en CRM in één. Wij hebben goede ervaringen met Exact online, pluspunten van dit programma zijn de koppelingen richting andere oplossingen, zoals webshops, kassa´s etc.

Online boekhouden met Kleisteen

Kleisteen is een compleet online boekhoudsysteem tegen een zeer scherp tarief. Daarmee is dit boekhoudpakket uitermate geschikt voor de ZZP’er. De grote voordelen van Kleisteen zijn het makkelijke gebruik en lage maandelijkse kosten. Vanaf € 15 per maand.