Onze aanpak

Smit & Partners

Persoonlijk en efficiënt

Smit & Partners helpt om samen uw onderneming naar een nóg hoger niveau te krijgen. Accountants, fiscalisten en adviseurs. Drie specialismen in één, waarmee u zeker uw voordeel doet. Wij denken vanuit alle drie de vakgebieden met u mee. Waardoor u niet alleen op financieel terrein maar ook op fiscaal en commercieel terrein tijdig wordt geadviseerd. Dat is efficiënt! Wij willen continu vooruitlopen in onze branche en zetten, samen met de klant, alle mogelijke digitale tools in om het allerbeste resultaat te behalen. Dit werkt tijd- en kostenbesparend.

Accountants, fiscalisten en adviseurs.

Drie specialismen in één!

Onze aanpak

Korte lijnen

Het is belangrijk om via korte lijnen met een vaste en bekwame medewerker te communiceren. Wij staan u graag persoonlijk te woord en geven u in gewoon Nederlands antwoord op uw vraag. Wij beschikken over brede kennis en ervaring om u van een gedegen advies te voorzien. Wij denken in oplossingen. Hierbij kunnen wij ook gebruik maken van ons grote netwerk van onder andere advocaten, notarissen, pensioendeskundige en andere vakspecialisten.

Zelf doen of uitbesteden

In samenspraak met u kunnen wij een dienstenpakket afspreken, desgewenst tegen een vaste prijs. Blijft u bijvoorbeeld het liefst zoveel mogelijk self-supporting of wilt u graag alles uitbesteden? Smit & Partners maakt altijd – samen met u – heldere afspraken. Wij kunnen u ook op de hoogte houden met onze financiële en fiscale tips via onze nieuwsbrief en eigentijdse online webinars.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Wij denken in antwoorden en oplossingen!