Cecile Derksen

Leidinggevend Assistent Accountant

Begin 2022 is Cecile ons team komen versterken. Na jarenlange ervaring in de accountancy bij een middelgroot kantoor in Alkmaar, heeft zij bewust gekozen voor een ‘kleiner’ accountantskantoor in haar woonplaats Heiloo. Zo heeft zij nu intensief klantcontact en het bevalt haar prima om op de fiets naar ons kantoor te komen.

Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit: controleren van de administratie, jaarrekeningen opstellen, aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzetbelasting en tussentijdse rapportages opstellen. Zij is het aanspreekpunt voor klanten. Loopt u bijvoorbeeld in de onderneming tegen verschillende vraagstukken aan en wenst u een passend advies? Cecile biedt ondersteuning bij het maken van de juiste beslissingen, zodat u de juiste koers binnen uw eigen onderneming kunt varen. Hierbij kijken we verder dan alleen uw cijfers. Denk aan advisering bij het starten van de onderneming of overname van een onderneming, beoordeling kredietbehoefte, of begeleiding van uw kredietaanvraag, het opstellen uw prognoses, of bijstand bij uw financiële administratie.

“Bent u op zoek naar deze sparringpartner, neem dan snel contact op! Om de juiste koers voor uw onderneming te bepalen kan ik u ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen.”