Mathieu Barendrecht

Leidinggevend Assistent Accountant

Mathieu werkt sinds 2010 bij Smit &Partners. Zijn werkzaamheden zijn divers: jaarrekeningen opstellen, aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzetbelasting, controleren van de administratie, tussentijdse rapportages opstellen, ondersteuning aan de salarisadministratie en administratieve bijstand bij klanten. 

Naast dat hij veel jaarrekeningen samenstelt kan Mathieu (startende) ondernemers begeleiden bij de inrichting van de boekhouding. Hij begeleidt ondernemers bij het optimaal gebruiken en tonen van informatie bij het online boekhoudprogramma. 

“Samen met de klant inventariseer ik de wensen, kiezen we de beste software om de boekhouding efficiënt te verwerken en de informatie te presenteren die de ondernemer verder helpt bij het sturen van de onderneming.”

Tevens heeft hij zich gespecialiseerd in online dashboarding, het combineren van gegevens. Wilt u informatie snel en eenvoudig kunnen raadplegen? Vraag dan eens of Mathieu met u meekijkt. Er zijn vele mogelijkheden met standaard dashboard applicaties en als die niet het resultaat geven wat u wilt, dan kan er gekeken worden naar oplossingen met PowerBI maatwerk.