Wij werken voor iedereen op maat

Smit & Partners heeft enkele boekhoudsystemen geselecteerd welke goed aansluiten bij iedere omvang van uw onderneming, branche en bij onze werkwijze. Wij hebben deze werkwijze, waarbij cliënt en accountant zorgen voor een optimale administratie, een naam gegeven: Samenboeken.

Eenvoudig en efficiënt

Samenboeken met de accountants van Smit & Partners betekent eenvoudig en efficiënt online boekhouden. Onze werkwijze met Samenboeken kan al vanaf € 15 per maand. U kunt digitaal factureren, scanboekhouden en bankafschriften inlezen. Zelf verkoopfacturen maken en verwerken en ‘de rest’ af laten handelen door uw accountant. Wij werken voor iedereen op maat. Kortom, inzicht in uw onderneming!  De accountants en fiscalisten van Smit & Partners zijn uw adviseur en kijken met u mee, zij bewaken uw begroting en prognose.

Hulp bij uw keuze

Wij helpen u graag bij de keuze van uw boekhoudpakket!
Bij onze selectie van de systemen is veel aandacht geweest voor een betaalbare methode om efficiënt uw boekhouding te verwerken. Ieder pakket heeft zijn eigen pluspunten. Een advies op maat is dan wenselijk. Onze accountants adviseren u graag welk van de onderstaande online boekhoudpakketten bij u en uw onderneming past:

 

Online boekhouden met Visma

Visma (Yob Teleboekhouden van Visma/Accountview). Wij hebben vele jaren ervaring met de boekhoudsystemen van Visma. Dit pakket is beschikbaar vanaf € 15,- per maand. De kernpunten zijn: snel, eenvoudig en efficiënt. Uw wensen staan voorop en het systeem laat zich op maat inrichten. Het is mogelijk om digitaal te factureren en aanmaningen te verzenden. Om uw administratie snel en efficiënt te laten verlopen werken wij met het inzetten van bankkoppelingen. Dit is een methode om bankafschriften automatisch te importeren zonder tussenkomst van inloggen via internetbankieren. Ondernemers kunnen nu dagelijks met één druk op de knop bankafschriften in hun administratie ontvangen en bankmutaties laten matchen met bijbehorende facturen in het onlineboekhoudprogramma Teleboekhouden van Visma. De directe koppeling is beschikbaar met ING Zakelijk en ABN / Rabobank. Efficiency en inzicht zijn de sleutelwoorden.

Online boekhouden met Kleisteen

Kleisteen is een compleet online boekhoudsysteem tegen een zeer scherp tarief. Daarmee is dit boekhoudpakket uitermate geschikt voor de ZZP’er. De grote voordelen van Kleisteen zijn het makkelijke gebruik en lage maandelijkse kosten. Vanaf € 15 per maand.

Online boekhouden met Exact

Exact is al jaren één van de meest toonaangevende boekhoudsystemen van Nederland. Exact-online is echt een complete oplossing voor het bedrijf. Exact-online is bedrijfssoftware met online boekhouden en CRM in één. Wij hebben goede ervaringen met Exact online, pluspunten van dit programma zijn de koppelingen richting andere oplossingen, zoals webshops, kassa´s etc.

Online boekhouden met Twinfield

Twinfield is een uitgebreid online boekhoudsysteem waarbij veel koppelingen mogelijk zijn met specifieke branchepakketten. Wij hebben zeer goede ervaringen met koppelingen tussen andere softwaresystemen en Twinfield.

Online boekhouden met iMuis

iMUIS is een compleet online boekhoudsysteem met veel mogelijkheden qua digitalisering. Het online boekhoudpakket iMUIS is er voor starters, MKB en handelsondernemingen.