Met 3 teams over de finish van Dam tot Damloop

Zondag waren wij er in het zonnige Zaandam bij. Onze drie teams gingen over de finish van de Dam tot Damloop.
Het was gezellig druk van Amsterdam tot Zaandam, met hardlopers en toeschouwers. Smit & Partners was met drie teams – en dus dertig enthousiaste hardlopers – aanwezig bij start én finish van de Dam tot Damloop. “Het was vanwege de warmte een zwaardere run”, vertelt Thijs Smit. Hij spreekt uit ervaring, want hij rende de 10 Engelse Mijl zelf voor de 10de keer bij de Damloop. Smit & Partners deed als business team wel al voor de elfde keer mee, zo was ook op het unieke Damloop-shirt van het bedrijf uit Heiloo te zien.

“Na de eerste keer met medewerkers en zakelijke relaties de tien Engelse Mijl te hebben afgelegd, was het voor mij duidelijk dat het niet alleen gezond is om met sportvrienden hard te lopen, maar juist ook dat sporten verbroederd. Dat vinden wij belangrijk”, legt accountant Thijs uit. Er wordt van tevoren ook altijd flink met elkaar getraind door de prachtige natuur van het Noordhollands Duinreservaat.

Omdat cijfers voor het accountantskantoor natuurlijk een centrale rol spelen, heeft Smit & Partners een paar weetjes over hun Dam tot Damloop: de afgelopen 11 jaar hebben de business teams 224 finishes behaald (er werd niet altijd met drie teams gelopen) en in totaal is dat 3.604 kilometer in de benen. Sportief kan het kantoor zich zeker noemen, want in 2017 werd er hardgelopen voor het goede doel RoPaRun en dus van Parijs naar Rotterdam gerend. Ook een bijzonder en sportief event, waar Smit & Partners zich zeker nog een keer voor in wil gaan zetten!