Wat een jaar was 2018…

Hieronder kunt u meer lezen over ons ‘avontuur voor het leven’.

Dit is onze voorlopige (ja, want we gaan wellicht nog een keer de Roparun volbrengen) laatste up-date uit 2018.

Vol trots laat Thijs na afloop van de Roparun weten:

“Het was een prachtig avontuur, met een nog prachtigere opbrengst. Op onze cheque voor Stichting Roparun staat het enorme bedrag van 36.128,08! Met dank aan de hoofdsponsors CiRoPack, diverse Hema filialen en accountantskantoor Smit & Partners, maar ook de vele andere sponsors, alle in-natura sponsoring waardoor wij zelf geen eten, drinken en vervoer hoefden te betalen en natuurlijk onze vrienden en familie.”

Team Keep on Running kwam zonder blessure, uiteraard wel vermoeid, maar toch zingend en dansend over de finish in Rotterdam. Een avontuur voor het leven!

Zo is het begonnen:

Hardlopen van Parijs naar Rotterdam. Dat doe je niet zomaar. Toch gaat het Smit&Partners Keep on Running team dat in 2018 wel doen. Wij zetten ons dan in voor de Roparun: dé estafetteloop van meer dan 500 kilometer voor het goede doel. Deze sportieve prestatie wordt in teamverband geleverd, om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Waarom zetten wij ons in voor de Roparun?

Wij willen liefdadigheid, sportiviteit en zakelijkheid bundelen. Dat ons accountantskantoor in Heiloo sportief is, hebben wij meerdere keren laten zien. Zo starten (en finishen) er jaarlijks diverse hardloopteams van Smit & Partners de Dam tot Damloop en volbracht Thijs Smit de marathon van Parijs (2016) en Valencia (2017), en Ingmar Koot de marathon van Amsterdam (2016). Ons motto: “Sporten is gezond en verbroedert”. In mei 2018 gaat team Smit&Partners Keep on Running de Roparun doen, om geld op te halen voor het goede doel. Tevens is 2018 voor ons een belangrijk en symbolisch jaar.

Smit & Partners 35 jaar

In 2018 bestaat ons accountantskantoor 35 jaar. Het jubileum koppelen wij aan het sportieve, feestelijke evenement Roparun met als hoofddoel om geld in te zamelen voor het goede doel. Wij hopen op gulle giften en sponsoring door zakelijke relaties, familie en vrienden. Lees bij ‘Dit gaan wij doen!’ hoe u kunt helpen.