Ons team Keep on Running maakt kilometers

Ons team 130 Keep on Running was van plan om – net als in 2018 – de Roparun te doen. De run op het leven. Een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, waarbij geld wordt ingezameld voor de goede doelen van Stichting Roparun. Het team van Smit & Partners was er klaar voor, maar de Roparun 2020 werd geannuleerd vanwege covid-19. Op naar volgend jaar, want dan is ons team er weer bij.

Diverse evenementen om geld in te zamelen met ons team gingen niet door, maar verschuiven we allemaal. Want, naast een sportieve prestatie, willen we weer geld doneren aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wij blijven strijden. En sporten! Die sportieve drive hebben we het weekend rondom Pinksteren (de periode waarin de Roparun jaarlijks wordt gehouden) wel volbracht. Alle teamleden van team 130 Smit & Partners Keep on Running hebben kilometers afgelegd. Hardlopend, fietsend of wandelend, het kon allemaal. Mits we de 1,5 meter afstand hielden en individueel of met een klein groepje de kilometers maakten.

Het streven was om dé afstand van Parijs naar Rotterdam, de 532 kilometer, te volbrengen. Het resultaat van ons sportieve weekend: 2x de afstand van de Roparun!

We hebben in en rondom Castricum en Heiloo in ons prachtige, oranje sponsorshirt gesport en veel aandacht voor de missie van de Roparun gecreëerd: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Doneren kan altijd, via https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/130

Diverse media hebben aandacht aan ons team gegeven.

#keeponrunning

Lees hier verder:

Voor Liefhebbers https://www.facebook.com/voorliefhebbers/posts/973667659729402

De Castricummer: https://www.castricummer.nl/keep-on-running-voor-het-goede-doel/ en https://www.castricummer.nl/geen-roparun-wel-532-kilometer-afleggen/

De Uitkijkpost: https://www.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/36962/geen-roparun-wel-532-kilometer-afleggen

—————————————————————————————————————————————————————————————-

In 2020 gaan we weer aan de Roparun meedoen! Een avontuur voor het leven.

In 2018 hebben we als Smit & Partners met ons team 130 Keep on Running deze sportieve prestatie (van Parijs naar Rotterdam rennen) neergezet. Maar nóg belangrijker, we hebben veel geld gegenereerd voor het goed doel.
We gaan ons in 2020 dus nog een keer inzetten voor de Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Roparun wordt door het bestuur Palliatieve Zorg toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten voor mensen met kanker. De missie van Roparun:
“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”
Thijs Smit:
“Roparun 2018 was voor ons een prachtig avontuur, met een nog prachtigere opbrengst. Op onze cheque voor Stichting Roparun staat het enorme bedrag van € 36.128,08! Met dank aan de hoofdsponsors CiRoPack, diverse Hema filialen en accountantskantoor Smit & Partners, maar ook de vele andere sponsors, alle in-natura sponsoring waardoor wij zelf geen eten, drinken en vervoer hoefden te betalen en natuurlijk onze vrienden en familie.”
Scroll door naar onder om meer te lezen over onze eerste ervaring met de Roparun.

Sponsor worden?

We zijn nu volop bezig met de voorbereidingen voor 2020 en we hopen dat onze Stichting Keep on Running weer een mooi bedrag aan het goede doel kan schenken. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden, zoals shirtsponsoring waarbij het logo van uw bedrijf op onze sportshirts komt te staan. Ook organiseren we begin 2020 diverse activiteiten om geld in te zamelen.

Meer weten over sponsoring? Neem dan contact op met Saskia of Thijs Smit.