Ons team 130 Keep on Running was van plan om – net als in 2018 – de Roparun te doen. De run op het leven. Een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, waarbij geld wordt ingezameld voor de goede doelen van Stichting Roparun. Het team van Smit & Partners was er klaar voor, maar de Roparun 2020 werd geannuleerd vanwege covid-19. Op naar volgend jaar, want dan is ons team er weer bij.

Diverse evenementen om geld in te zamelen met ons team gingen niet door, maar verschuiven we allemaal. Want, naast een sportieve prestatie, willen we weer geld doneren aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wij blijven strijden. En sporten!

Die sportieve drive hebben we het weekend rondom Pinksteren (de periode waarin de Roparun jaarlijks wordt gehouden) wel volbracht. Alle teamleden van team 130 Smit & Partners Keep on Running hebben kilometers afgelegd. Hardlopend, fietsend of wandelend, het kon allemaal. Mits we de 1,5 meter afstand hielden en individueel of met een klein groepje de kilometers maakten. Het streven was om dé afstand van Parijs naar Rotterdam, de 532 kilometer, te volbrengen. Het resultaat van ons sportieve weekend: 2x de afstand van de Roparun!

We hebben in en rondom Castricum en Heiloo in ons prachtige, oranje sponsorshirt gesport en veel aandacht voor de missie van de Roparun gecreëerd: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Doneren kan altijd, via https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/130

Diverse media hebben aandacht aan ons team gegeven.

#keeponrunning

Lees hier verder:

Voor Liefhebbers

https://www.facebook.com/voorliefhebbers/posts/973667659729402

De Castricummer:

Keep on Running voor het goede doel

en

Geen Roparun, wel 532 kilometer afleggen

De Uitkijkpost:

https://www.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/36962/geen-roparun-wel-532-kilometer-afleggen